СТОЛИЧНА ОБЩИНА СЪГЛАСУВА ПРОВЕЖДАНЕТО НА ПРОТЕСТИТЕ НА 14.07.2023 Г., ОРГАНИЗИРАНИ ОТ САС “ПОДКРЕПА”

Столична община съгласува провеждането на протестите, организирани от Синдикат на административните служители “Подкрепа” и ще се проведат на 14.07.2023 г. /петък/ от 08.00 ч. до 09.00 ч., на следните локации:

* на тротоарното пространство на ул. „Врабча“ № 1, в района на „Комисия за защита на потребителите“ и „Комисия за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия“, извън охраняемата зона на институцията и без да се спира движението на пътни превозни средства.

* на тротоарното пространство на ул. „Панайот Волов“ № 2, в района на „Национален статистически институт“, извън охраняемата зона на институцията и без да се спира движението на пътни превозни средства.

* в гр. „Банкя“, кв. „Михайлово“ в района на „Комисия за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия“, извън охраняемата зона на институцията и без да се спира движението на пътни превозни средства.

Призоваваме всички участници за спазване на правилата, недопускане нарушения на обществения ред и спазване на действащото законодателство и наредбите на Столичен общински съвет!

Можете да се запознаете с писмото ТУК

Съгласувателно-писмо-СО-САС-14-07-2023