Чували ли сте, че държавните служители са …?

❓Чували ли сте, че държавните служители са …?

❌През последните години нападенията в медиите срещу държавната администрация и нейните служители са се увеличили експоненциално. Всички ние сме попадали на новини с шокиращи заглавия, които констатират предполагаеми факти относно работата на държавната администрация, числеността на заетите там и привилегиите с които уж се ползват държавните служители.

❌Политическите партии използват тези гръмки изказвания, за да могат да настроят обществото против държавните служители и да получат подкрепата от която се нуждаят за преследване на собствените си интереси. Нещо повече – отделни политици, заемащи високи постове изричат лъжи от най-високите трибуни в държавата съвсем умишлено и демонизират държавната администрация, въпреки, че именно на нея се крепи държавността.

✅Целта на този съвместен проект на Синдикат на административните служители “Подкрепа” и Friedrich Ebert Stiftung Bulgarien е да разгледаме най-повтаряните “факти” за държавните служители, които вече, за жалост, са се превърнали в истини за голяма част от обществото, и да покажем каква всъщност е истината.

Държавен служител НЕ Е мръсна дума!

❌„НЕ“ на митовете и легендите за държавните служители!❌