ЕЛА С НАС НА СИНДИКАЛНО УЧИЛИЩЕ!

САС „Подкрепа“ организира първото по рода си училище за синдикалните си членове.

Скъпи колеги и приятели,

    Синдикат на административните служители „Подкрепа“ има удоволствието да Ви покани да се присъедините към нашето първо морско синдикално училище, което ще се проведе в периода от 17.09.24 г. до 19.09.24 г.

Приготвили сме ви много интересни обучения, игри и забавления, а за най-прилежните ученици ще има и награди!

Ограничения за участие НЯМА! Достатъчно е да сте член на САС „Подкрепа“ и да искате да учите и да се забавлявате! Таксата за участие е в размер на само 50,00 лева, срещу които получавате достъп до всички планирани мероприятия, нощувки на морския бряг на база All Inclusive, както и страхотни емоции и много нови знания!

      Условия:

  • Участие могат да вземат всички членове на САС „ Подкрепа“;
  • В срок до 19.07.2024г. трябва да заявите участие, като попълните формата ТУК или като се свържете с нас на имейл: nsasbg@abv.bg и тел.: 0884 611 221, като посочите три имена, месторабота и телефон за контакт;
  • На всеки, който е заявил участие ще бъде изпратен имейл с указания за плащане на таксата от 50,00 лв., както и срока за внасянето й;
  • Всички регистрирали се участници и заплатили таксата ще получат по имейл информация за настаняване, както и цялата учебна програма.

Очакваме ви и нямаме търпение да се видим!